- the list



BikBok Jag tyckte inte alls om deras kläder för. Tyckte dom va en dålig kopia av ginas kläder. Tycker nog fortfarande att alla har klädkedjor har näst in till samma saker nu men. Bikbok har blivit mycket bättre och nu hittar man ofta saker. Vilket jag inte gjorde förr.

Ramlösa mango. Den är hur god som hälst och den fick mig att sluta dricka Cola. Men jag verkar inte vara ensam om att tycka den är underbar. Eftersom den oftast är slut ..

Nya vänner Har träffat så grymt sköna människor nu. Har träffat och umgåtts med folk som inte alls är världa att umgås med. men nu så dom jag umgås med nu make me happy!

Chocklad   I LOOOOOVE IT ! Man kan få ett behov av chocklad , de är de godaste godiset som finns! Vissa säger att de är bättre än sex men de vet jag inte om jag kan hålla med om men .. nästan ;)






Rökning Luktar äckligt, tycker det bara ser allmänt fjantigt ut. Speciellt dom som röker braa för sitt umgänge gör det. Vem vill betala för att vara äcklig?

Respektlösa människor Hur folk kan kränka människor som ser bra ut. Om man är avensjuk och vill va som en så ska man inte vara elak ? Man får se ut hur man vill, klä sig som man vill, umgås villka man vill, sminka sig hur man vill.. Eller nja finns ju en gräns. Man kan ju se lite respektabel ut iaf!

Percingar i annsiktet.  Sorry !! vet att många har det , för många. Men jag tycker de inte är fint.
Tungan kan jag tycka de är okej, men i annsiktet nej. Inte på tjejer iaf .




-
Postat av: Anonym

Läs,Följ & Kommentera gärna min blogg!

Kram :)

2009-11-03 @ 22:48:50
URL: http://sannasnilsson.blogg.se/
Postat av: carolin

Jag har hål i tungan & naveln ;)

2009-11-04 @ 16:05:27
URL: http://mangoliiike.blogg.se/
Postat av: jennifer

fin blogg! :)<3

2009-11-04 @ 18:10:21
URL: http://baarajenniifer.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kolla in alla snygga look a likes på min sida :) Du kan även tipsa om nya tvilling-utseende eller varför inte skicka in en bild på dig själv så letar jag upp just DIN tvilling? :)

2009-11-04 @ 18:17:25
URL: http://findmytwin.blogg.se/
Postat av: pimpXprincess

Piercing är väldigt individuellt tycker jag. Vissa passa i det, andra inte ;)

2009-11-05 @ 00:08:16
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0